WERKZOEKENDE

Vind jouw droombaan

Banen

Wij werken met elkaar! Ben jij op zoek naar het “welkom thuis” gevoel en wil jij met veel plezier naar je werk toe? Klik dan op onderstaande button…

WMM begeleidt je bij elke stap naar een leuke werkomgeving

Bij WMM Bemiddeling vinden wij het belangrijk dat je met veel plezier naar je werk toe gaat om met de juiste energie weer naar huis te gaan. Ook buiten werktijden om zijn wij bereikbaar om jou te begeleiden.

1

Gesprek met WMM Bemiddeling

WMM zal jouw werkgever / opdrachtgever zijn en het is erg belangrijk dat het klikt tussen ons. We beginnen dus met een lekker bakkie koffie en bespreken jouw wensen en behoeftes.

2

Voorstellen

Vervolgens zullen wij jou telefonisch voorstellen bij de juiste bedrijven waarvan wij zeker zijn dat jij je al snel thuis zal voelen.

3

Kennismaken bij het bedrijf

Ook hier zal een lekker bakkie koffie voor je klaar staan tijdens jullie kennismaking.

4

Starten!

Binnen 12 uur kan je al lekker van start gaan met jouw nieuwe collega’s om weer een gaaf project op te kunnen starten of af te kunnen ronden.

1.2.3.4.

Waarvoor kunnen werkzoekenden bij WMM Bemiddeling terecht?

ZZP opdrachten

Wij bieden niet alleen maar korte of langdurige projecten aan, maar wij begeleiden ZZP’ers ook met alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Wij zijn reëel met tarieven, helpen wij bij de facturatie en betalen al binnen 1 week!

Flexibiliteit

Wanneer privé in balans is, komt dit altijd ten goede van jouw werkomgeving. Ben jij geen 5 dagen beschikbaar? Wil jij je kinderen in de ochtend naar de opvang brengen? Of vind je het juist leuk om ze uit school te halen? Wij denken in mogelijkheden en niet in belemmeringen.

Vastigheid

Bemiddelen naar een vast dienstverband dat is iets wat ons onderscheidt. Hoe fijn is het om bij een bedrijf waar jij je thuis voelt in vaste dienst te mogen komen? WMM Bemiddeling probeert hier altijd naar te streven.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij WMM Bemiddeling zal je niks te kort komen wat betreft aandacht. Wij zien jou staan en helpen jou graag om dichterbij jouw doel te komen.

schildervacature

Categorieën

 • Leerling Schilder

 • Assistent Schilder

 • Zelfstandige Schilder

 • Teamleider Schilder

Timmerman

  • Leerling Timmerman

  • Assistent Timmerman

  • Zelfstandige Timmerman

  • Teamleider Timmerman

Uitgelichte vacatures

Allround timmerman – Utrecht

Introductie Bij WMM Bemiddeling is het belangrijk dat wat wij doen, wij dit ook goed doen en dat we weten waar we het over hebben. Een fatsoenlijke, betrokken en betrouwbare partner/ werkgever/ opdrachtgever.Samen gaan wij opzoek naar het juiste bedrijf voor jou....

Lees meer

Zelfstandige schilder – Zoetermeer

Introductie Voor een vertrouwd onderhoudsbedrijf uit Zoetermeer is WMM Bemiddeling op zoek naar vakbekwame schilders. Hun projecten staan onder andere uit:ParticulierVVE'sScholenWoningbouwGemeentesDit bedrijf onderscheidt zich ten opzichten van andere bedrijven door...

Lees meer

Assistent Schilder – Regio Rotterdam en Den Haag

Introductie Bij WMM Bemiddeling is het belangrijk dat wat wij doen, wij dit ook goed doen en dat we weten waar we het over hebben. Een fatsoenlijke, betrokken en betrouwbare partner/ werkgever/ opdrachtgever.Samen gaan wij opzoek naar het juiste bedrijf voor jou....

Lees meer