over wmm

Werken Met Mandy

Over

Welkom!

Mandy Wegner

Bemiddelaar

Na mijn studie Management, Economie en Recht in 2015 ben ik in de arbeidsbemiddeling terechtgekomen. Aangezien ik uit een schilders familie kom, heb ik mij vooral gefocust op het bemiddelen van schilders. Tot september 2021 ben ik hier werkzaam geweest, heb ik meerdere diploma’s en certificaten behaald en heb ik een enorm netwerk opgebouwd in de regio Zuid-Holland.

Van september 2021 tot en met september 2022 ben ik werkzaam geweest bij een groot onderhoudsbedrijf en heb ik zowel mijn kennis als mijn netwerk nog verder uitgebreid.

De arbeidsbemiddeling miste ik enorm. Vooral het snelle schakelen, de contacten met zowel de bedrijven als met het personeel en de band die je met elkaar opbouwt. Vandaar mijn keuze om toch weer terug de bemiddeling in te gaan, alleen nu kan ik het volledig op mijn manier doen!

Jeffrey Daalmeijer

Bemiddelaar

Na 18 jaar in dienst te zijn geweest bij Hoogvliet-supermarkten waarvan de laatste 10 jaar als filiaalmanager en diverse opleidingen verder, keek ik uit naar een nieuwe uitdaging!

Een uitdaging die ik bij mijn zus Mandy heb gevonden. Zoals bekend is, komen wij uit een schilder familie en ben ik regelmatig mee geweest naar klussen. En nee, handig op de werkvloer ben ik niet 😉 maar het volk des te leuker!

1 september 2023 ben ik begonnen bij WMM Bemiddeling en krijg ik alle ruimte om het op onze manier te doen en om mijzelf en al onze doeners verder te helpen in onze branche!

Succesvolle verbindingen tot stand gebracht in de afgelopen jaren…

194

Aantal kenmerken waaraan je ons herkent:

• Altijd bereikbaar

     (ook in de avonden en weekenden)

• Betrokken en betrouwbaar

• Snel schakelen

• Laagdrempelig