bedrijven

Vind hier een talent of vakman
Vacature plaatsen

Talent

We hebben al met diverse mooie bedrijven gewerkt. Hier hebben wij passende oplossingen voor verzorgd. Wil jij ook zo’n oplossing?

Simpel stappenplan

WMM Bemiddeling onderscheidt zich door altijd bereikbaar te zijn. Geen tijd om overdag contact met ons op te nemen? Geen probleem, want ook na werktijd of in het weekend zijn wij telefonisch, via WhatsApp of mail bereikbaar. Bij WMM Bemiddeling ligt de focus niet alleen op ‘het plaatsen van personeel’ maar ook op alles erom heen. Wij kijken uitgebreid naar jullie bedrijfscultuur, jullie normen en waarden, de teamindeling, klant tevredenheid, etc.

Iedere werkzoekende die aan jullie wordt voorgesteld, heeft vooraf uitgebreid met ons gesproken en zal op ons advies eerst geheel vrijblijvend bij jullie langskomen ter kennismaking.

Wij kunnen onderling snel schakelen en zorgen wij voor een goed begin!

1

Plaats een vacature

Neem contact op.

2

Kennismaking werkzoekende

Geheel vrijblijvend gesprek.

3

Huur de beste in

Binnen 12 uur kan alles al geregeld zijn!

1.2.3.

Waarvoor kunnen bedrijven bij WMM Bemiddeling terecht:

Werving en Selectie

Werving en selectie houdt in dat WMM Bemiddeling op zoek gaat naar vaste werknemers voor jullie. Deze werknemers ontvangen direct een dienstverband. We selecteren in onze ogen het meest geschikt talent voor een specifieke functie.

Uitzenden

Start vaak op flexibele basis, maar wanneer een flexibele kracht zo goed bevalt, is er altijd een mogelijkheid tot overname. Tot die tijd verzorgt WMM Bemiddeling alles wat er bij goed werkgeverschap komt kijken.

  • Arbeidscontract
  • Salaris uitbetaling
  • Opbouw reserveringen zoals kort verzuim, vakantie geld en vakantie dagen
  • Ziekteverzuim en begeleiding
  • Afdrachten sociale premies en pensioen
  • Loonspecificaties en jaaropgave

Detacheren

Door deze mogelijkheid kunnen wij nieuw personeel meer vastigheid bieden. Zij ontvangen dan vanuit WMM Bemiddeling contracten voor een bepaalde tijd.

Payroll

Payroll houdt in dat je als bedrijf zelf de werving en selectie doet, maar jullie talent bij WMM Bemiddeling op de loonlijst zet. Op deze manier kun je alle zaken met betrekking tot verlonen aan WMM Bemiddeling overlaten.

ZZP Bemiddeling

WMM Bemiddeling koppelt ZZP’ers aan opdrachtgevers, die graag gebruik willen maken van de diensten van ZZP’ers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, passend bij de opdracht.

WAT ANDEREN BEDRIJVEN ZEGGEN OVER WMM:

{

“Met haar enthousiasme en passie voor het vak onderscheidt Mandy van andere bemiddelaars. Zowel de klanten als de werknemers van Mandy krijgen meer dan 100% aandacht. Hiermee streeft ze altijd naar de beste match voor beide partijen."

Jacob de Laat, de laat Bouwbegeleiding

“Bij Elk Groep zijn wij ervan overtuigd dat er meer in iemand zit dan die zelf vaak denkt. Wij vinden het gaaf om die mensen te stimuleren en kansen te bieden om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Mandy snapt dat als geen ander en is oprecht geïnteresseerd in de mens achter de mens. Mede door deze passie vindt zij de juiste nieuwe medewerkers voor ons. Mandy zorgt dat wij geen gedoe hebben met vaklieden werven, maar wel fijne nieuwe collega’s aan ons team mogen toevoegen.”

Roel van Elk, Directeur Elk groep